علشان تعملي قرنبيط شهي وخفيف ومقرمش لازم تعملي الخلطه بالطريقه دي البيض ورشه ملح وبقسمات ودقيق ولبن وفصين ثوم ومعلقه شبت مفروم ناعم. ومعلقتين نشا يتخلطو مع بعض ويبقو عجينه سايله زي عجينه الكريب. وتغمسي القرنبيط المسلوق وتنزليه في زيت غزير بيغلي السر في اللبن لانه حيخليه ما يشلش زيت كتير والنشا حيخليه مقرمش. والعجينه دي تقدري تعملي بيها شرايح الباذنجان والبطاطس الصوابع بس تسلقيها الاول وممةن كمان الكوسه وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق