لو اتكلمنا عن النكهه اكيد اول حاجه حنفكر فيها هي البصل والثوم
وده لانهم اكتر اتنين بيضيفو للاكل طعم جميل وذيادتهم او نقصهم في الاكل بيأثر في طعمه بشكل واضح
والفلفل الاخضر بيخلي طعم الاكل اجمل لان له نكهه مميزة تظهر اكتر في الصلصه وخصوصا المكرونه والمسقعه والمسبكات
ياسلام علي خماسي النكهه بصل وتوم وطماطم وفلفل وباذنجان
لو اجتمعوا مع بعض بيصنعو احلي طبق
ده بيكون شكلهم لما بنضيفهم مع بعض ونحطهم علي النار والخلطه اللي قدامكم دي مكونه من بصل وتوم وفلفل وطماطم واكتر حاجه ممكن تضيفوها علي الخلطه دي هي البيض وكمان ممكن تعملو سلطه بذنجان بأضافه مكعبات باذنجان مقليه وتتمتعوا بااحلي نكهه واجمل طعم
ام مريم
0 التعليقات:
إرسال تعليق